Koester je personeel, bespaar op de kosten!

Waarom Bedrijf Plus?
In alles wat Bedrijf Plus doet geloven we door de uitdaging aan te gaan en meer verantwoordelijkheid bij leidinggevenden en werknemers neer te leggen. Dat is waarom Bedrijf Plus gekozen heeft voor de kleur groen in het logo om werkgevers en werknemers vanuit het hart aan te spreken.

Hoe doet Bedrijf Plus dit?
Door meer verantwoordelijkheid aan de leidinggevenden en werknemers te geven op het gebied van verzuim. Een duidelijk communicatie tussen leidinggevenden en werknemers op het gebied van verzuim is van groot belang en er ontstaat meer wederzijds begrip. Als duidelijk is wat verzuim inhoudt kunnen de leidinggevenden en werknemers samen hiervoor verantwoordelijkheid nemen. Bedrijf Plus helpt u om meer regie op verzuim te voeren en uw kosten te verlagen. Bedrijf Plus blijft u doorlopend ondersteunen hierin.

Wat doet Bedrijf Plus?
Bedrijf Plus is specialist op het gebied van sociale zekerheid en helpt organisaties om de kosten te verlagen. Het onderscheid wordt gemaakt door met passie en plezier voor de opdrachtgevers aan de slag te zijn, elke dag weer.