De aanpak

De kosten bij verzuim kunnen voor u als werkgever enorm oplopen. Bedrijf Plus kijkt welke besparingen op verzuimkosten zijn te realiseren. Bedrijf Plus controleert of deze kosten correct worden opgelegd aan u. Hierdoor worden enorme kostenbesparingen gerealiseerd.

Waarin onderscheidt Bedrijf Plus zich van anderen?
Bedrijf Plus beschikt over specifieke kennis van de sociale zekerheid en alle wijzigingen hierin over de afgelopen decennia. Dit in combinatie met de ervaring en de middelen om werkgevers hiermee van dienst te zijn zorgt voor een onderscheidend vermogen, waarin de accountant of de financieel adviseur niet voorziet.

De expertise is ontstaan door vele studie-uren en Bedrijf Plus beschikt over de complexe rekenkundige tools om de kosten voor werkgevers inzichtelijk te maken. De verschillende kostenaspecten dragen eraan bij om als werkgever een weloverwogen beslissing te kunnen maken en kostenbesparingen door te kunnen voeren.

Wat kunt u verwachten?
Aan de hand van onder andere de volgende vragen, bekijken we vanuit welk vertrekpunt het advies wordt opgestart.

  • Zijn er werknemers in dienst waar reeds de no-riskpolis voor geldt?
  • Is er zicht op verhalen van verzuimschade bij een schuldige derde?
  • Controle van de WGA-nota van het UWV en Belastingdienst. Is deze correct opgelegd?
  • Welke diensten besteedt u uit en welke taken voert uzelf uit?

De kosten
Per transactie maakt Bedrijf Plus een inschatting van het aantal uren, de bijbehorende kosten. Tijdens een oriƫnterend gesprek licht ik mijn aanpak en uw investering graag aan u toe. Neem contact op: angelo@bedrijfplus.nl